220-1001 Dumps Latest | Correct CompTIA A+ 220-1001 Exam Study Documents

All candidates seeking CompTIA A+ certification should pass the CompTIA A+ Certification Exam: Core 1 (220-1001). We’ve updated 220-1001 dumps, the most powerful CompTIA A+ 220-1001 exam study documents to help you pass easily.

Use the latest 220-1001 dumps >> https://www.pass4itsure.com/220-1001.html >> to pass the CompTIA A+ Certification Exam: Core 1 exam.

Need to figure out the basics of the CompTIA A+ 220-1001 exam?

220-1001 exam study documents

Yes, the first step in passing the 220-1001 exam is to understand the basics of the exam.

Exam 220-1001 is one of the exams required to pass for CompTIA A+ certification, as well as exam 220-1002. Candidates must complete 220-1001 and 220-1002 to be certified.

A new version (220-1101 & 220-1102) now appears, gradually replacing the 220-1001 & 220-1002 exam.

The CompTIA 220-1001 exam has 90 questions. Question types are multiple-choice questions (single and multiple answers), drag-and-drop, and performance-based. The time limit is 90 minutes, and the score needs to reach 675 (in the range of 100-900) to pass. The exam costs $246.

How do I master and pass the CompTIA 220-1001 exam certification?

You’ll need the latest 220-1001 dumps, such as Pass4itSure 220-1001 dumps, to provide you with the correct CompTIA A+ 220-1001 exam study documents (220-1001 PDF + 220-1001 VCE) to help you prepare for the exam and practice hard to successfully pass the CompTIA 220-1001 exam certification.

Where can I get free dumps to study for the CompTIA A+ 220-1001 exam?

Here you can get the free 220-1001 dumps online download address below: https://drive.google.com/file/d/1AKTy5eSUmAQd5DpVZlTwmiYx-LsW0jzl/view?usp=sharing

Or, read it directly online.

Downloadzpdf.com provides you with a full range of CompTIA certification questions, and if needed, you can search for the free exam questions you want.

CompTIA A+ Core 1 (220-1001) Free Dumps Sample Questions [2022.9]

Q1

DRAG DROP
Drag and drop each mobile technology to the description of its use. Some answers will not be used.

Q2.

A few users have been noticing ongoing degradation of performance in a VDI environment A technician checks the
environment and discovers the shared VM is experiencing maximum CPU utilization Which of the following will the
Does the technician MOST likely configure to resolve the issue?

A. Network capacity
B. Resource pooling
C. Memory allocation
D. Replication scripts

Correct Answer: B

Q3.

A Windows 10 Pro user wants to initialize BitLocker to protect the system\\’s data while it is at rest. The computer does
not have a TPM. Which of the following is required to satisfy this need?

A. A BD-RE disc
B. An internal hard drive
C. A USB flash drive
D. A network share

Correct Answer: B

Q4.

A technician is installing a pair of 7.2K rpm hard drives into a NAS unit. Which of the following will provide the HIGHEST levels of performance for the setup?

A. RAID 0
B. RAID 1
C. RAID 5
D. RAID 10

Correct Answer: C

Q5.

A technician deployed a new computer and patched the unit to the data jack. However, no Ethernet connection is
detected. The technician suspects the patch panel is incorrectly numbered. Which of the following tools will the
technician MOST likely use to locate the jack on the patch panel?

A. A multimeter
B. A tone generator and a probe
C. A loopback plug
D. A cable tester

Correct Answer: B

Q6.

A technician was asked to virtualize four existing PCs before decommissioning them. The resulting VMs are imported
into a new VM workstation running a hypervisor on top of an OS Three of the VMs are running property, but the entire
system locks up when trying to start the fourth VM. Which of the following should the technician have reviewed prior to creating the VMs to prevent this from occurring? (Select TWO)

A. Hypervisor requirements
B. Storage requirements
C. Resource requirements
D. Network requirements
E. Backup requirements
F. Security requirements

Correct Answer: AF

Q7.

SIMULATION
You need to configure your mobile device to send and receive electronic messages from your company. You must use the company\’s WLAN as all e-mail services are on default non-secure ports. The company\’s WLAN is broadcasting across the company for easier access. Users must authenticate to the server with the same credentials in order to send and receive emails. Authentication should be enforced in the settings of the mobile device using the following parameters:

INSTRUCTIONS:
Update the mobile device\’s parameters to fit the criteria and support the strongest encryption available.
If at any time you would like to bring back the initial state of the simulation, please click the Reset All button.

A. Check the answer in the explanation.

Correct Answer: A

For the WiFi setup, do the following:
1. Enable 802.11 b/g Radio
2. Choose the Techies SSID, and enter the CA: FE:33:71:00 Security Key.
3. Choose the “Same as Incoming Server” option below.

Q8.

A technician needs to install an IP-based camera in a remote location. The technician runs a Cat 6 cable to the location
and connects it to the camera. Which of the following is needed for the camera to operate?

A. USB to Ethernet adapter
B. DVI cable
C. PoE switch
D. H.261 codec

Correct Answer: C

Q9.

A customer recently moved a high-end graphics card from a known-working computer to a different computer. The
computer works without issue when viewing email and web pages or when using certain applications. However, when a
game with high-end graphics requirements is opened, the program will run for a few minutes before the computer shuts down. Which of the following is MOST likely causing the problem?

A. Power supply wattage
B. Video RAM
C. CPU frequency
D. Monitor resolution

Correct Answer: A

Q10.

Which of the following peripheral types is MOST likely to be used to input actions into a PC?

A. Webcam
B. Mouse
C. Monitor
D. Optical drive

Correct Answer: B

Q11.

A shipping department is having problems with its thermal label printer. Two columns on the left are not appearing on all labels. Which of the following should a technician do FIRST?

A. Verify the ribbon is correctly aligned to the label
B. Run a label calibration
C. Remove stuck labels from the print path
D. Replace the print head

Correct Answer: A

Q12.

A user is having trouble printing and has asked a technician for help. The technician is able to print remotely from the
print server. Which of the following will the technician MOST likely need to perform NEXT? (Choose two.)

A. Modify the environment variables on the computer
B. Check the AD account settings for the user
C. Replace the printer\’s network cable
D. Clear the print queue on the server
E. Check the network settings on the computer
F. Delete all the files from the server print spooler

Correct Answer: DE

Q13.

A customer wants to purchase a new home computer. The machine will mainly be used for internal browsing and
streaming video, except on weekends when the customer \’ son will use it to play games with friends. Which of the
following should the technician focus on to meet these requirements?

A. 80mm case fans
B. Four-core processor
C. RAID 5 array
D. 16GB DDR2 memory
E. Dual monitors
F. Encrypted hard drive

Correct Answer: BE

For more questions, please get the full Pass4itSure 220-1001 dumps: https://www.pass4itsure.com/220-1001.html